Atlasbalans Halmstad

Bra hållning och balans – du är värd 10 min

På 10 minuter gör vi en bilddiagnos, med sex fotografier, lasermätning och rutnät, där vi kan visa din hållning och balans och vad det får för konsekvenser för din hälsa.

Renée Myhran, Atlasbalans Halmstad

08-122 00 387 – 070-897 07 99 – renee.myhran@atlasbalans.se

 

 Det här är ett språng in i framtiden

I maj öppnar Naprapat Renee Myhran Atlasbalans Halmstad. ”Det här är ligger så rätt i linje med hela min yrkesprofil, nu kan jag erbjuda ännu bättre service, nå fler och mäta resultat på ett helt annat sätt.”

 

HALMSTAD

För Renee har intresset och viljan att behandla människor funnits sedan barnsben. Hennes mamma var en av de första Naprapaterna i Sverige och Renee upptäckte tidigt sin talang och vilja att behandla människor.

”Jag blev, och blir fortfarande alldeles varm inombords när jag får göra något som betyder något för en annan människa. När någon går in med smärta och går ut mycket bättre… det är fantastiskt.”

Renee upptäckte tidigt vikten av att se varje människa som unik, att alltid ge allt i varje enskilt möte, vilket också gjort att många kunder känner stor trygghet och ett stort förtroende.

 

”För mig är det viktigt att det jag gör ger resultat”

En dag kom en kund och berättade om ett annorlunda koncept, om behandlingar med fotografering före och efter, med fokus på att få huvudet på plats. Nyfiken och öppen som hon är började Renee följa Atlasbalans och bestämde sig direkt för att det här var något för henne.

”Jag gillade verkligen öppenheten, det är ljust och transparent. Första känslan jag fick var att det här var en professionell satsning med stor potential.”

Atlasbalans har visionen att så småningom bli norra Europas största plattform för alternativa behandlingsformer, och för Renee känns det bra att vara en del av något större.

Men viktigast av allt är resultaten:

”För mig är det viktigt att det jag gör ger resultat och att kunna visa bilder före och efter, att kunna mäta förändring, är en plattform jag ser obegränsade möjligheter med.

 

Kunskap om kroppen på ett enkelt sätt.

Det är ändå fotograferingen och mätningen av belastnings som Renee talar mest om. Att med hjälp av bl.a. digitala kameror, lasermått, rutnät, gradskiva och industrivågar kunna visa kunder hur de verkligen ser ut är vad hon ser fram emot mest med att starta upp:

”Det är otroligt viktigt ur ett folkhälsoperspektiv att använda visuella hjälpmedel. Det blir ett fantastiskt pedagogiskt budskap. Kunden ser ju själv, bilden säger så mycket och det blir så självklart.”

Den moderna tekniken är dock ett litet tillfälligt problem för den erfarna, men dator ovana naprapaten, men Renee menar att hinder är till för att ta sig över. Hon fortsätter med att utrustningen ger såna möjligheter och att hon genast ska börja fotografera alla sina vanliga naprapatkunder.

”Atlasbalans är ett språng in i framtiden. Att kunna involvera sina kunder i behandlingsprocessen så här är guld värt. Ta en sån sak som att kunna avända bilderna för att instruera hållningsträning, mäta effekt på träning o.s.v. – det är verkligen en annan kundupplevelse.”

 

Renée Myhran, Atlasbalans Halmstad

08-122 00 387 – 070-897 07 99 – renee.myhran@atlasbalans.se

 

Halmstad

Kristinehedsvägen 27

302 44 Halmstad

08-122 00 387

halmstad@atlasbalans.se

Stockholm

Döbelnsgatan 45

113 52 Stockholm

08-122 00 380

info@atlasbalans.se

Trelleborg/Anderslöv

Lilla Markie Gård

231 73 Anderslöv

08-122 00 386

trelleborg@atlasbalans.se

Växjö

Verkstadsgatan 18y

352 46 Växjö

08-122 00 388

vaxjo@atlasbalans.se

Malmö

S:T Göransg. 5C

216 19 Malmö

08-122 00 386

petra.meller@atlasbalans.se