Jun
28

Dans & träningsikonen Ida Warg: ”Atlasbalans ger resultat”

Av

Att balans och hållning är viktigt för den som sysslar med dans och träning är ganska självklart. Ida Warg, till vardags personlig tränare, dansare, danscoach och bloggare, testade Atlasbalans och blev imponerad: ”Det är helt sjukt vad mycket som hände på så kort tid.”

Ida Warg är Sveriges största dans och träningsbloggare. Varje dag följer tusentals människor hennes blogg med kostråd och träningstips. Hon är väl medveten om sin kropp, vad som krävs för att prestera och vikten av att kroppen är i balans. Därför blev hon direkt intresserad när hon hörde om nya behandlingen Atlasbalans och så här skriver hon själv efter behandlingen:

”Som dansare har jag alltid vetat vikten av bra hållning. Naprapater, kiropraktiker har normalt sett varit min lösning. Men jag har inte upplevt att jag så enkelt och genialt, efter ett test på ett par minuter kunnat se hur min hållning varit märkbart sned för att sedan en timme senare vara helt upprättad och nu efter ett par dagar känner jag en HELT rak hållning som jag aldrig varit med om tidigare! Askoolt!” – idawarg.se 2012-06-02

Undersökningen hos Atlasbalans börjar med fotografering av ryggtavlan bakifrån och av hållningen i profil. Kunden får då själv se hur hållningen ser ut och vad eventuella obalanser beror på.

ATLASBALANS – BÄTTRE HÅLLNING OCH BALANS, RESULTATEN SYNS DIREKT

Idas största obalans var ett framåtlutat och högertippande huvud som orsakade stora spänningar främst i nacke och bröstrygg. Efter behandlingen märks en tydlig skillnad som Ida själv fick se på de nya bilderna som togs efter Kroppsbalanseringen.

Ida berättar att hon länge haft ont i nacken och att en framåtlutande hållning skapat problem ”Jag har varit stel i nacken i hela mitt liv. Hållningen har påverkat dansen negativt då axlarna åkt upp. Dessutom har jag haft dålig rörlighet i bröstryggen”

Efter behandlingen berättar hon istället om att det öppnat upp sig i bröstet, att spänningar släppt i nacken, att axlarna åkt bakåt och att rörligheten ökat. Hållningen är numera helt rak och hon har blivit en centimeter längre.

”Det är helt sjukt vad mycket som hände på så kort tid och att man själv får se resultat så fort.”

Sedan behandlingen har Ida hunnit med att rekommendera Atlasbalans till många. Dessutom höll hon tillsammans med Atlasbalans ett event på Café Opera i mitten av juni med drygt 130 besökare. Intresset var stort och redan innan eventets start hade en lång kö bildats utanför. ca 80 undersökningar hann göras under dryga timmen och succén gör att planer finns på fler event under hösten.

”Det är en så spännande och häftig grej som verkligen fungerar. Jag rekommenderar verkligen att man gör behandlingen. Bättre hållning och balans och har man problem blir man bättre. Man kan ju i alla fall undersöka sig.”

Full fart med undersökningar på Café Opera

Full fart med undersökningar på Café Opera

Kategori : Kundberättelser

Lämna en Kommentar

Stockholm

Döbelnsgatan 45

113 52 Stockholm

08-122 00 380

info@atlasbalans.se

Trelleborg/Anderslöv

Lilla Markie Gård

231 73 Anderslöv

08-122 00 386

trelleborg@atlasbalans.se

Växjö

Verkstadsgatan 18y

352 46 Växjö

08-122 00 388

vaxjo@atlasbalans.se

Malmö

S:T Göransg. 5C

216 19 Malmö

08-122 00 386

petra.meller@atlasbalans.se