Huvudvärk

Balans och hållning kanske är en annan väg att bli av med huvudvärk?

Många svenskar går runt med dålig hållning och balans som i värsta fall leder till besvär som ont i ryggen, nackbesvär och huvudvärk

Huvudvärk är ett besvär som många svenskar har problem med, det är också ett besvär som kan bero på väldigt många olika saker. Har du ofta huvudvärk eller långvarig huvudvärk är det kanske värt att undersöka din balans och hållning.

Oavsett om det är den vanligaste spänningshuvudvärken eller den tyngsta migränen så finns det olika vägar att behandla huvudvärk. Många har kommit till oss på Atlasbalans med huvudvärk och gått från behandlingen mycket bättre eller helt besvärsfria – och vissa sökte inte ens att behandla huvudvärken utan var bara intresserade av bättre balans och hållning.

Det finns många orsaker till huvudvärk och det finns många sätt att behandla den, men istället för att äta värktabletter kanske det är en idé att fundera på orsaken.

Oavsett om det beror på den minskade ansträngningen för nackmusklerna (läs mer om huvudvärk från nacken) eller att nervsignaler och blodflöden till och från hjärnan får flöda fritt och därmed bl.a. minska trycket låter vi vara osagt. Klart är att bättre balans och hållning har hjälpt många och att det kanske inte är så konstigt att man kan få ont i huvudet om kroppen ständigt måste jobba för att kompensera obalans

Bra hållning och balans – du är värd 10 min

På 10 minuter gör vi en bilddiagnos, med sex fotografier, lasermätning och rutnät, där vi kan visa din hållning och balans och vad det får för konsekvenser för din hälsa.

Stockholm

Döbelnsgatan 45

113 52 Stockholm

08-122 00 380

info@atlasbalans.se

Trelleborg/Anderslöv

Lilla Markie Gård

231 73 Anderslöv

08-122 00 386

trelleborg@atlasbalans.se

Växjö

Verkstadsgatan 18y

352 46 Växjö

08-122 00 388

vaxjo@atlasbalans.se

Malmö

S:T Göransg. 5C

216 19 Malmö

08-122 00 386

petra.meller@atlasbalans.se