Jun
28

Ida Warg och Atlasbalans bjöd till Hälsoevent på Café Opera

Av

Kön på Café Opera verkade aldrig ta slut när ca 80 personer undersökte sin hållning och balans.

Sveriges största dans och träningsbloggerska bjöd in vänner och läsare till event tillsammans med Atlasbalans och det blev succé direkt. ”Jättekul event, det känns så vettigt och jag har fått grym feedback” säger Ida Warg.

Tusentals svenskar har redan gått igenom behandlingen som ger bättre balans och hållning på 60 minuter. En av dem är dans och träningsikonen Ida Warg:

”Som dansare har jag alltid vetat vikten av bra hållning. Naprapater, kiropraktiker har normalt sett varit min lösning. Men jag har inte upplevt att jag så enkelt och genialt, efter ett test på ett par minuter kunnat se hur min hållning varit märkbart sned för att sedan en timme senare vara helt upprättad och nu efter ett par dagar känner jag en HELT rak hållning som jag aldrig varit med om tidigare! Askoolt!” – idawarg.se 2012-06-02

Ida som förutom en bättre hållning bland annat blev av med spänningar i nacke och bröstrygg har pratat sig varm om behandlingen:

”Det är en spännande och häftig grej som verkligen fungerar. Det är helt sjukt vad mycket som hände på så kort tid och att man själv får se resultat så fort.”

Med hjälp av fotografier av ryggtavlan och hållningen i profil får man själv se hur man ser ut.

”Vi vill ge alla kunskap om kroppen på ett enkelt sätt.” säger Hans Bohlin, VD för Atlasbalans. ”Bättre hållning kan verkligen göra så mycket och det här är ett fantastiskt sätt att verkligen få kroppen i balans”

I november gjordes en undersökning av drygt 1260 personer på fyra dagar – 95 % gick hade då dålig balans och hållning.

På Café Opera den 16 juni 2012 var det dags att undersöka personliga tränare, dansare och läsare av Ida Wargs blogg – hur var egentligen deras balans och hållning?

 

En person var i balans

Det var endast en person av de ca 80 som undersöktes som hade bra balans och hållning. Framför allt var det många unga tjejer som på grund av att huvudet är lätt tippat framåt får framskjutna axlar och böjd rygg. Med bättre balans och hållning skulle höften skjutas fram, axlarna åka upp och bakåt medan bröstkorgen skulle få ett lyft.

Ida själv hoppas att hennes vänner och läsare ska genomgå behandlingen: ”Det är onödigt att bära på det.”

Kategori : Atlasbalans, Nyheter

Lämna en Kommentar

Stockholm

Döbelnsgatan 45

113 52 Stockholm

08-122 00 380

info@atlasbalans.se

Trelleborg/Anderslöv

Lilla Markie Gård

231 73 Anderslöv

08-122 00 386

trelleborg@atlasbalans.se

Växjö

Verkstadsgatan 18y

352 46 Växjö

08-122 00 388

vaxjo@atlasbalans.se

Malmö

S:T Göransg. 5C

216 19 Malmö

08-122 00 386

petra.meller@atlasbalans.se