Allmänna Villkor


Information

Direkt vid bokning skickas en bokningsbekräftelse från boka direkt.

Inom 30 minuter kommer ett separat mail med mer information och instruktioner om hur du betalar.

Om tiden du bokat är längre fram i tiden än en vecka kommer du få detta mail inom 24 timmar.

Vi använder en betalningslösning tillhandahållen av DIBS, Nordens ledande leverantör av online betalningslösningar. Tjänsten är säker, bekväm och enkel att använda

Tjänsten är säker, bekväm och enkel att använda.

Betalningen reserveras och pengarna dras inte förrän efter behandlingen är slutförd, vanligtvis tillsammans med din terapeut direkt efter din behandling.

Vi erbjuder följande betalningsalternativ:

1. Kortbetalning via MasterCard och Visa

Följ betalningslänken och välj kortbetalning. Följ sedan instruktionerna.

OBS: Du bör ha aktiverat din säkerhetskod (det gör du via din bank och är något du kommer ha nytta ut av vid alla framtida transaktioner online – dessutom är det lag på det.)

2. Fakturabetalning

Vi erbjuder PayByBill i samarbete med arvato Finance AB. Betalningsvillkor är 10 dagar

För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid
lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer.

Följ betalningslänken och välj fakturabetalning. Följ instruktionerna.

Med detta alternativ kan du även delbetala tjänsten. Läs allmänna villkor för delbetalning längst ned på sidan.

3. Direktbetalning via bank

Vår målsättning är att kunna erbjuda direktbetalning hos alla större banker i Sverige och kommer med tiden lägga till fler alternativ.

Följ betalningslänken och välj direktbetalning via bank. Följ sedan instruktionerna.

Har du några som helst frågor om betalning så skicka ett mail till support@atlasbalans.se

OBS: Vi tar inte emot kontant betalning.

Om du inte har möjlighet att nyttja våra betalningslösningar kan vi självklart hjälpa till. Hör i så fall av dig till den mottagning du vill besöka via telefon eller mail.

Allmänna villkor

Avtalets ingående

När du bokat in en tid på vår hemsida, kommer vi att sända en bekräftelse på din bokning och fr o m denna bekräftelse har avtal om köp av tjänst ingåtts.

Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Ångerrätt

I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) har du rätt att ångra det ingångna avtalet inom 14 dagar genom att meddela oss det. Ångerfristen börjar löpa den dag då avtalet om en tjänst ingås. Ångerrätten gäller inte om användning av tjänsten har påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke. Om du vill ångra dig så kontakta oss på telefon, e-post eller med brev. Adresser m m framgår av ”Kontaktuppgifter”.

Behandling av personuppgifter

När du gör din bokning/ beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I de fall du väljer att betala via faktura eller delbetalning måste du även ange ditt personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig.

Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post. Detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part med undantag för gemensamma aktiviteter med samarbetspartners och inom vår franchisegrupp.

Du har rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss på info@atlasbalans.se

Delbetala via faktura – Villkor

Med PayByBill och arvato Finance AB finns möjligheten att dela upp betalningen. Du väljer själv vilket belopp du vill betala varje månad. Du kan när som helst utan extra kostnad välja att avsluta din delbetalning genom att betala in hela det resterande beloppet.

Enkelt och överskådligt

När du handlar för mer än 200 kr får du en faktura där erbjudandet om delbetalning framgår. Du väljer själv om du vill starta ett konto genom att betala in ”lägsta belopp att betala” som framgår på fakturan. Därefter får du löpande månadsavier som också samlar upp dina eventuella ytterligare inköp i butiken varje månad.

En aviavgift om 25 kr tillkommer, liksom en uppläggningsavgift om 95 kronor i de fall du inte tidigare valt att delbetala en faktura från oss.

Räntan är för närvarande 19,5%.

Betala i din egen takt

Ditt lägsta belopp att betala varje månad framgår av avin, och baseras på ditt utestående saldo. Den enda gång ditt lägsta belopp att betala ökar är om du handlar mer på delbetalning.

Köpsumma…………………………….Ditt lägsta belopp att betala per månad
0-500……………………………………50:-
501-1000………………………………100:-
1001-1500…………………………….150:-
1501-2000……………………………..200:-
2001-2500………………………………250:-
2501-3000………………………………300:-

Alltså… En behandling för 1 990kr kostar exempelvis 200 kr första månaden

Betalningsfri månad

Du kan nyttja två avbetalningsfria månader per år. För att nyttja betalningsfri månad måste du kontakta arvatos kundtjänst senast två veckor innan din betalning skall vara arvato tillhanda. För fullständiga villkor gå till http://finance-arvato-stage.uscreen.net/fileadmin/user_upload/Sweden/Kontovillkor/Kontovillkor.pdf

Effektiv ränta

Välj ett eller två exempel på effektiv ränta att ange i butik.

Effektiv ränta vid ett köp om 2 500 kr som avbetalas under 12 månader blir 59,05%. Kreditkostnaden
uppgår då till 693 kr.

Effektiv ränta vid ett köp om 5 000 kr som avbetalas under 12 månader blir 40,16%. Kreditkostnaden
uppgår då till 979 kr.

Effektiv ränta vid ett köp om 10 000 kr som avbetalas under 12 månader blir 31,25%. Kreditkostnaden
uppgår då till 1 552 kr.

Effektiv ränta vid ett köp om 15 000 kr som avbetalas under 12 månader blir 28,31%. Kreditkostnaden
uppgår då till 2 125 kr.

Atlasbalans AB

556583-8918

Döbelnsgatan 45

113 52 Stockholm

Kontakta oss