Självläkning

 

Ett stort steg mot bättre hälsa

Nu när du har huvudet på plats kommer du med största sannolikhet uppleva en rad förändringar. Men liksom en blomma som planteras i ny fräsch jord så kan det ta ett tag att anpassa sig.

Din kropp håller just nu på att hitta en ny sorts balans som den kanske aldrig tidigare haft. Du är nu inne i självläkningsprocessen.

Många som precis fått huvudet på plats känner en lättnad och beskriver sig själva som raka och stolta.

Det första intrycket kan vara känslan av en stor “befrielse“ – ditt huvud kan kännas mycket lättare och mjukare att vrida och oftast kan man vrida huvudet längre åt sidorna. Du kan också andas lättare och djupare samt gå självsäkrare genom livet.

 

GE DIG SJÄLV TID ATT SJÄLVLÄKA

Se behandlingen lite som när en blomma som planteras om i ny, fräsch och näringsrik jord. Trots att vi vet att slutresultatet kommer bli bra så tar det tid för anpassning. Du har just fått huvudet på plats, efter att ha haft obalans i en längre tid, och det är en större eller mindre omställning för kroppen.

I många fall har hälsan snart återställts, i andra fall krävs lite mera tålamod. Efter balanseringen påbörjas en återuppbyggande och självhelande process, och din organism vaknar till mer och mer månad för månad.

Beroende på ditt hälsotillstånd, ålder och det mentala tillståndet, kan det efter behandlingen uppstå mer eller mindre häftiga reaktioner. Kroppen intar ofta en mer upprätt och rakare hållning. Musklerna och lederna måste anpassa sig därefter. Reaktionerna kan uppträda samma dag men också veckor eller månader efter att huvudet balanserats. De starkaste reaktionerna inträffar vanligtvis den första dagen, därefter avtar intensiteten löpande. Därför är det viktigt att du så snart som möjligt bokar in din uppföljning.

Efter behandlingen kan träningsvärk och ett par dagars trötthet med ett större sömnbehov inträffa.

Andra möjliga reaktioner:

- Besvär som du redan tidigare hade, kan komma igen mer eller mindre kraftigt, dock tillfälligt.

- Snuva (en rinnande näsa är en naturlig återhämtnings och rengörings process).

 

Rekommendationer och behandlingar

- Drick mycket vatten, speciellt de första dagarna efter behandlingen.

- Unna dig vila, speciellt de första dagarna. Ge kroppen tid och möjlighet att få återhämta sig.

- Hjälp kroppen under återuppbyggnaden med förslagsvis ett magnesium & kalcium preparat.

Vi rekommenderar regelbunden Djupvågsbehandling huvudsakligen av nacke och rygg för att ge kroppen extra stöd.  Läs mer och boka tid här

Du kan även gå till din lokala massageterapeut. Många terapeuter har hört av sig till oss och berättat att kunder är lättare att behandla efter att de fått huvudet på plats.

Vi rekommenderar dock att du inte genomgår någon form av manipulation (knäckande av kotor) under den första månaden efter behandlingen. Låt kroppen själv hitta sin nya balans och hjälp den genom att ta hand om dig själv.

 

HJÄLP FLER TILL BÄTTRE BALANS OCH HÅLLNING.

Att du är nöjd och mår bra är viktigast för oss. Att få huvudet på plats löser inte alla besvär men är en bra grund att utgå ifrån.

Du får gärna hjälpa oss genom att tipsa om vår hemsida eller rekommendera vänner och bekanta att komma på en kostnadsfri undersökning.

Att ha huvudet på plats är något som vi tycker alla förtjänar. Tänk dig en värld där alla mår lite bättre, är lite rakare, stoltare över sig själva, är mer harmoniska och mer i balans.

Vi ser fram emot att träffa dig igen på nästa besök!

Ta hand om dig så länge!

 

Stockholm

Döbelnsgatan 45

113 52 Stockholm

08-122 00 380

info@atlasbalans.se

Trelleborg/Anderslöv

Lilla Markie Gård

231 73 Anderslöv

08-122 00 386

trelleborg@atlasbalans.se

Växjö

Verkstadsgatan 18y

352 46 Växjö

08-122 00 388

vaxjo@atlasbalans.se

Malmö

S:T Göransg. 5C

216 19 Malmö

08-122 00 386

petra.meller@atlasbalans.se